Lönsamma rekryteringar - iobb

Bidra till en inkluderande arbetsmarknad med lönsamma rekryteringar

iobb är en samhällsnyttig aktör som sedan starten i september 2019 lyckats med ett hundratal lönsamma rekryteringar till våra kunder. Genom våra rekryteringar bidrar kunden till att fler långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar kommer in på arbetsmarknaden. Som rekryteringspartner tänker vi hållbart, lönsamt och långsiktigt. Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering? Låt oss bli er rekryteringspartner.
Genom våra rekryteringar bidrar kunden till att fler långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar kommer in på arbetsmarknaden. 

Som rekryteringspartner tänker vi hållbart, lönsamt och långsiktigt
. 

Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering?

Låt oss bli er rekryteringspartner!
Så fungerar det

Rekryteringsuppdrag

Vi mottar en beställning från er med kravspec och önskat startdatum. Vi matchar er kravspec mot våra kandidater och bokar in er för en intervju.

Anställning

De flesta av våra kandidater har anställningsstödet Nystartsjobb. Inför anställningen hjälper vi er med administration kring ansökan om Nystartsjobb och ser till så allt fungerar inför kandidatens startdatum.

Verticall Timeline

Vi följer onboardingen på nära håll och finns alltid till hands. Vi följer kandidaten under dess första månader hos er.

Kostnad

Vi delar upp rekryteringsarvodet under kandidatens anställningstid. Om anställningen mot förmodan inte skulle fungera som önskat bryts faktureringen och ingen extra kostnad tillkommer.

Några av våra kandidater

Hanan 22 år

Upplands Väsby

Somar 27 år

Märsta

Ikraam 31 år

Farsta

Kunder & samarbetspartners

Vill ni veta mer om lönsamma rekryteringar?

iobb AB  |   Org.nr 559239-4752
Copyright © 2020 iobb