Om iobb

Lönsamma rekryteringar
- iobb

iobb verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden och hjälper våra kunder att ta tillvara på talanger som av olika anledningar hamnat utanför. Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering? Låt oss bli er rekryteringspartner!

Om iobb

Vi tänker hållbart, lönsamt och långsiktigt

Vi bidrar till en inkluderande arbetsmarknad med lönsamma rekryteringar. iobb är en samhällsnyttig aktör som sedan starten i september 2019 lyckats med ett hundratal lönsamma rekryteringar till våra kunder. Genom våra rekryteringar bidrar kunden till att fler långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar kommer in på arbetsmarknaden.

iobb verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden och hjälper våra kunder att ta tillvara på talanger som av olika anledningar hamnat utanför.

iobb är verksamma inom logistik, industri, lokalvård, kundtjänst och restaurangbranschen. Vi hjälper till med rekrytering för tjänster som lagerarbetare, truckförare, produktionsmedarbetare, kontorstäd/lokalvård, hemstädning, kundtjänstmedarbetare, administratörer, köks- och restaurangbiträde med flera.

Rekrytering

Låt oss bli er rekryteringspartner!

Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering? Kontakta oss idag så kan vi prata mer om vår rekryteringsprocess och vad vi kan göra för er.

Några av våra kunder

Tips & råd

Söker du jobb?

Bredda ditt jobbsökande – det finns förmodligen fler arbetsuppgifter som skulle kunna vara aktuellt för dig än vad du först tror. Var inte allt för kräsen, då ökar risken att du blir utan jobb längre än vad du önskar.